Jari & Taika

Yhtyeen jäsenet

Jari

Jari Mustajärvi – Harmonikka, laulu

Yhtyeen puuhamiehenä häärii Jari Mustajärvi, jolle musiikki on ollut rakkain harrastus pikkupojasta lähtien. Jarin pääinstrumentti on harmonikka, mutta myös saksofoni soi välillä. Jari toimii myös laulusolistina useimmissa kappaleissa.

Jukka

Jukka Kaurila – bassokitara, laulu, harmonikka

Jukka Kaurila on monipuolinen muusikko, joka soittaa Taika-yhtyeessä bassoa ja harmonikkaa ja välillä myös rumpuja. Jukka ja Jari tapasivat jo kouluaikoina ja perustivat tuolloin ensimmäisen yhtyeensä, joka soitteli koulun bileissä ym. nuorisotapahtumissa. Sittemmin tiet erkanivat, mutta noin pari vuotta sitten parivaljakko palasi jällleen yhteen. Jukan myötä Taika-yhtyeen musiikkiin on tullut ripaus Beatles vaikutteita, sillä hän on yksi Suomen parhaita Beatles asiantuntijoita.

Jaakko

Jaakko Heikkilä – Saksofoni

Jaakko "Jaska" Heikkilä on toisen polven soittajia, jolle saksofoni on ollut osa elämää aina lapsuudesta lähtien. Jaakko on myös hankkinut soittokokemusta eri tanssiyhtyeistä sekä puhallinorkestereista. Jaakon mieluisin instrumentti on tenorisaksofoni, mutta myös altto ja sopraano soivat hänen käsittelyssään kauniisti.

Hannu

Hannu Karvia – Rummut

Rumpuja Taika-yhtyeessä soittelee Hannu Karvia, joka on pitkän linjan muusikko. Hannu on soitellut monissa eri kokoonpanoissa erilaista musiikkia, pääpainopistealueenaan tanssimusiikki. Hannu Karvia on pitkän linjan muusikko, joka on keikkaillut yhtäjaksoisesti 70-luvulta lähtien jo yli 40 vuotta. Hannun tarkat kompit luovat tukevan pohjan bändin musiikille ja hän maustaa kappaleita juuri sopivaan paikkaan osuvilla filleillä ja breikeillä - ja mikä parasta, Hannu osaa soittaa rumpuja myös hiljaa, mutta kuitenkin svengaavasti!